25 godina postojanja tvrtke MEGGLE d.o.o. Posušje

13.07.2023. godine je poseban trenutak za sve nas, jer s velikim ponosom obilježavamo uspješnih 25 godina postojanja tvrtke MEGGLE d.o.o. Posušje.

U BiH MEGGLE započinje s radom 1996. godine, tada na naše tržište ulazi putem distributera, dok se dvije godine nakon toga osniva poduzeće i MEGGLE u BIH koje u samim početcima pored uvoza robe , koristi uslužne djelatnosti lokalnih mljekara. MEGGLE “Baron Maslac” kako ga nazivaju u svijetu, je i u BIH od samoga početka bio poznat po ekstra kvalitetnom maslacu i namazima , dok danas MEGGLE zadržava lepezu od preko 150 različitih proizvoda koji su većinom proizvedeni u BIH. Pored domaćeg tržišta MEGGLE širi izvoz svojih proizvoda , s adresom pošiljateljem Bosna i Hercegovina, kako u zemlje regije tako i u zemlje članice Europske unije – Hrvatske, Slovenije, Rumunjske, Bugarske i Švedske.

13.07.2023. godine slavimo 25 godina izvanrednih dostignuća, ali također gledamo u budućnost s nadahnućem , odgovornošću i strašću. Iza ovog uspjeha stoji povjerenje koje je Uprava Njemačke firme MEGGLE dala svim našim ljudima. Na samom početku se krenulo s dvoje uposlenika , pa četvero , širili smo svoju zajednicu ljudskih resursa.

Danas brojimo preko 230 uposlenika u BIH. Upravu tvrtke danas čine predsjednica uprave Jadranka Penava i član Uprave Marjan Vučak, ujedno i prvi zaposenici Meggle poduzeća u BIH , te prokuristi Gordana Tomić , Lejla Kadić, Vedat Pašić , čije su vizije, ideje i dugogodišnja posvećenost razvoju MEGGLE brenda napravile ono što danas MEGGLE BiH jeste, vodeći brend u mliječnoj industriji.

Naš uspjeh ne bi bio moguć bez podrške naših vjernih kupaca i poslovnih partnera. Vaše povjerenje u MEGGLE proizvode i kontinuirana podrška bili su ključni čimbenici na našem putu uspjeha.

Nastavit ćemo investirati u naše ljude, tehnologiju i inovacije kako bismo obranili lidersku poziciju u prehrambenoj industriji, te proizvoditi vrhunske proizvode domaće kvalitete, koji će se uvijek isticati na tržištu.

S ljubavlju prema domaćim proizvodima i zajednici,

Vaš MEGGLE BIH ☘️