Kada povjerenje postane ljubav – MEGGLE BH slavi 20 godina domaće proizvodnje

Na današnji dan prije tačno dvadeset godina, kompanija MEGGLE BH je započela proizvodnju domaćih mliječnih proizvoda koji i danas pune police u trgovinama i obogaćuju trpeze Bosanaca i Hercegovaca.
„Ponosni smo i sretni što smo uspjeli održali domaću proizvodnju u njenom punom kapacitetu svih ovih godina, pa čak i u kriznim vremenima, što nam daje nadu da ćemo tako nastaviti barem još narednih dvadeset. Osim vjernih kupaca, za ovaj uspjeh zaslužni su svi naši partneri, a posebno domaći farmeri od kojih otkupljujemo visoko kvalitetno mlijeko kao i vrijedni radnici koji upravljaju modernim proizvodnim postrojenjima… Danas slavimo sa svima njima.“
Otkupljujući svaku kap mlijeka od domaćih farmera, pažljivom preradom sirovine u MEGGLE mljekari već godinama nastaju vrhunski domaći proizvodi – mlijeko, jogurt, kefir, pavlaka, svježi sir, kajmak, vajkrem, vrhnje za kuhanje i drugi.
Uz stalna ulaganja u najmodernije proizvodne tehnologije i širenje lanca kooperanata, MEGGLE BH na naše stolove donosi najbolje iz bosanskohercegovačke prirode.
Vođen snagom globalnog brenda, MEGGLE BH u srca svojih radnika i domaćih farmera unosi ljubav i vjeru da sigurnost i prosperitet dolaze sa marljivošću i uspješnim timskim radom.
Kroz dvadeset godina MEGGLE je u lokalnoj zajednici postao sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje koje je kroz omiljene domaće okuse preraslo u čistu ljubav.
„Kad povjernje postane ljubav, sve ide lakše“ poručili iz Meggle-a.