MEGGLE Krem juhe – Inovacija inspirirana potrebom modernog potrošača

MEGGLE BH Krem juhe dolaze u 2 formata (500g i 1kg) i 3 neodoljiva okusa: gljive, paradajz i povrće, a najbolje od svega je da ih je dovoljno samo zagrijati i uživati u toplom i zdravom obroku jer su: bez glutena, bez umjetnih boja, bez konzervansa, bez pojačivača okusa.

MEGGLE BH je poznat po čestim i interesantnim inovacijama koje nisu uvijek tipične i očekivane, no mišljenja smo da je to naš primarni zadatak, jer lideri moraju uvijek biti korak ispred i prioritetno odgovarati na zahtjeve modernog tržišta. Već odavno moderni potrošač ne pristaje na kompromise i želi samo najbolje: da je brzo (odmah), ukusno (užitak), i zdravo (bez grižnje savjesti). Ti zahtjevi su posebno na visokoj ljestvici kada je riječ o primarnim obrocima, a juha je definitivno jedna od njih. Prava juha s druge strane iziskuje vrijeme, puno sastojaka, znanje i vještine. Naš tim je spojio sve potrebno i kreirao juhu koja je prije svega kvalitetna, kremasta i ukusna i ono najvažnije – gotova. Od svega navedenog činjenica da je gotova je daleko najveća i najznačajnija potreba modernog konzumenta.

Inicijalna ideja same kategorije je proizašla iz činjenice da se uz juhu vežu mnogobrojne emotivne konotacije. Juha je prije svega zdrava, grije, okrjepljuje, zbližava, daje osjećaj sigurnosti i ugodnog okruženja. Juha pomaže kad si umoran, iscrpljen, daje potrebnu energiju. Zbog toga smo pri razvoju posebnu pažnju pridavali pomno biranim sastojcima, i isključivo clean label pristupu. Cilj nam je bio da je jednako dobra za djecu, mlade, srednju i stariju životnu dob. Okusi MEGGLE juha su bogati i raskošni, ali ujedno i umjereni i blagi tako da se lako mogu dodati i sastojci po želji poput krutona, sjemenki, žitarica, mediteranskog bilja i začina. Na dizajnu svakog okusa smo pripremili i idealan prijedlog serviranja u suradnji sa vrhunskim chef-ovima.

MEGGLE juhe se lako mogu koristiti i kao temeljci i dodaci kuhanim i zapečenim jelima kao što su rižota, tjestenina, umaci i sl. Idealan su izbor i  za HoReCa segment zbog svog pakiranja koji omogućuje sigurnost i očuvanje svježine.