Slatka jela

Ledeno nebo

Ingredients:

» 6 jaja
» 6 žlica šećera
» 3 žlice ulja
» 6 žlica brašna

Za kremu:
» 4 žlice MEGGLE mlijeka
» 4 žumanjka
» 1 vanilin šećer
» 1 mljevena želatina
» 150 g šećera
» 500 ml MEGGLE Creme Patisseriea

Preparation:

Umutite jaja, šećer i ulje u čvrstu smjesu, isključite mikser, lagano miješajte i dodajte žlicu po žlicu brašna. Tijesto pecite polako na 200 °C.

Želatinu namočite u hladno mlijeko desetak minuta da nabubri, žumanjke, šećer i vanilin šećer dobro izradite mikserom i kuhajte na pari, smjesa mora biti čvrsta i glatka. Skinite s vatre i u vruću kremu umiješajte želatinu da se rastopi, ostavite da se ohladi. Umutite Creme Patisserie i dodajte u hladnu kremu, miješajte da se ujednači. Kolač izrežite na kocke i ukrasite ribanom bijelom čokoladom.