Mmm… kao MEGGLE, mmm… kao roštilj!

meggle bbq

Ljetni dani sve su bliži, a oni donose idealno vrijeme za uživanje u roštiljanju na otvorenom, druženju s obitelji i prijateljima. Svaki iskusni roštilj majstor poznaje pravila roštiljanja.

Pravila roštiljanja su uvijek ista; potrebno je dobro odabrati i pripremiti meso, osigurati svježe i ukusno povrće, piće dobro rashladiti, ali treba misliti i na dodatke poput raznih namaza, kruščića i zalogaja, koji će cijelu roštiljsku priču učiniti malim gurmanskim izletom.

Za to nema boljih od MEGGLE proizvoda, uz njih roštiljska avantura postaje nešto posve drugačije. Mmm… kao MEGGLE, ukusno i nezaboravno.

Tajni sastojak za savršen roštilj je… MEGGLE maslac sa začinskim biljem!

Nakon što roštilj upotpuni MEGGLE maslacem sa začinskim biljem, svaki će ga roštilj majstor trajno uvrstiti na listu obveznih sastojaka. Maslac sa začinskim biljem upotpunjuje roštilj.

Bogati okus maslaca kombiniran sa svježim začinskim biljem čini ga idealnim dodatkom na pečenom mesu ili povrću, a ako ga namažete na prepečeni kruh rastopit će se po njemu i vaše će nepce uživati u najfinijim začinima i plemenitom okusu najkvalitetnijeg maslaca.

Zašto birati uobičajeni kruh kada su tu MEGGLE Baguette Garlic i Baguette sa začinskim biljem?

Klasičan kruh zamijenite MEGGLE baguettima i osvježite roštilj kruhovima koje možete jesti bez ikakvih dodataka, te grickati ih dok čekate da se i posljednji komad roštilja pripremi ili ih, primjerice, obogatiti mozzarellom i rajčicama. MEGGLE Baguette Garlic i Baguette sa začinskim biljem predpečeni su kruhovi punjeni maslacem, oplemenjeni češnjakom ili začinskim biljem.

Savršen su prilog koji će obogatiti svaku vašu roštiljsku gozbu. Jednostavno ih stavite na roštilj i za 10-ak minuta uživajte u savršenom hrskavom kruhu bogatog okusa prepoznatljivog MEGGLE maslaca. 

A što kažete na novu MEGGLE Focacciu?

Ova ukusna delikatesa, prelivena najfinijim maslinovim uljem i posuta svježim ružmarinom i morskom solju, s prvim će vas zalogajem oduševiti. Jednostavna za pripremu na roštilju. Savršena je, vidjet ćete.

MEGGLE Kajmak za kremasti užitak

Roštilj bez kajmaka je kao vikend bez sunca, rekli bi mnogi. Za sve ljubitelje ovog kremastog mliječnog dodatka MEGGLE Kajmak je idealan izbor. Njegova mekana tekstura i bogat okus čine ga nezaobilaznim sastojkom kojeg biraju vrsni roštilj majstori. Idealan je kao namaz i prilog uz meso.

Mmmm… kao MEGGLE antipasti

MEGGLE Antipasti cherry paprike punjene sirom i MEGGLE Antipasti masline punjene svježim sirom bit će idealan zalogaj dok vas mami miris roštilja koji se priprema. Naši antipasti, ručno punjeni svježim sirom i začinjeni posebnom recepturom, pružit će vam nezaboravne gastronomske trenutke.

MEGGLE proizvodi pružaju raznovrsnost i bogatstvo okusa te donose novu dimenziju svakom roštilju. MEGGLE će vaš roštilj podignuti na gurmansku razinu, uživajte u svakom zalogaju. Mmmm… kao MEGGLE! Okusi sreću!