Slana jela

Zeleni rezanci u vrhnju s cherry rajčicama i mozzarellom

Ingredients:

» 320 g zelenih rezanaca
» sol
» 2 češanja češnjaka
» MEGGLE maslac
» 100 ml suncokretovog ulja
» 100 ml maslinovog ulja
» sitno sjeckani peršin
» 200 g cherry rajčica
» 140 g MEGGLE mozzarelle
» 80 g MEGGLE ribanog sira
» malo MEGGLE vrhnja za kuhanje

Preparation:

Na maslinovom ulju i maslacu lagano zažutite krupno narezan češnjak te sve skupa zalite sa malo vode i dodajte sitno sjeckani peršin. Pustite da sve skupa ukuha, zatim dodajte cherry rajčice i vrhnje za kuhanje. Sve skupa prokuhajte uz dodatak soli i papra. Na kraju dodajte zelene rezance kuhane u slanoj vodi i MEGGLE mozzarellu. Nakratko sve skupa ostavite na srednje jakoj vatri da se sir počne topiti. Jelo poslužite na toplom tanjuru i na kraju sve pospite MEGGLE ribanim sirom.